Bildrutor

Sett ur vår synvinkel

Mika och Cia betraktar världen ur alla tänkbara vinklar

Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida. En bild säger mer än tusen ord heter det ju.

Ride of Hope

Skrivet av den 4 augusti, 2009 i Mika

Det här inlägget har ingenting med bilder eller foto att göra. Vill bara göra lite reklam för cykelloppet som heter Ride of Hope, ett välgörenhetslopp till förmån för barncancerfonden. Cykelloppet som börjar nere i Lund och slutar i Stockholm har redan börjat. Fortfarade finns chansen att delta i någon av dom sista etapperna. För som tur är måste man inte cykla hela vägen 😉
Till den sista etappen har undertecknad anmält sig. Det blir en tur på knappt 9 mil från Uppsala till Stockholm. Plus några extra mil för att ta sig till Uppsala via Märsta med tåg. Vad gör man inte för den goda saken! Anmäl dig eller kom och heja på. Klicka på bannern till vänster och läs mer!
//M

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?