Bildrutor

Sett ur vår synvinkel

Mika och Cia betraktar världen ur alla tänkbara vinklar

Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida. En bild säger mer än tusen ord heter det ju.

Dagens Stockholmsskörd

Skrivet av den 29 juli, 2009 i Mika,Stockholm

4 har sagt sitt

Tags: , , , , , , ,

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens Stockholmsskörd”

 1. Det här sa C a m i l l a den 30 juli, 2009 klockan 7:43 1

  Fantastiska bilder från en fantastisk stad!!! =) Är det så man ska göra alltså, gå upp supertidigt och ta kanonbilder. Det låter jobbigt, men säkert väl värt mödan.

  Tycker personligen att tidigt morgonljus lyfter bilderna på ett härligt sätt. Nu var det ett tag sen sist jag var ute så jag har mycket att träna på men visst är det en fantastisk stad!
 2. Det här sa Stefan den 30 juli, 2009 klockan 10:34 2

  Sweet, globen ser hur cool ut som helst. Du får följa med mig på golfbanan en tidig morgon det kommer vara en massa härliga sken som blir när solen går upp mot daggigt gräs.

  Check på det! Följer gärna med! Det är ju just ljuset som jag vill komma åt. Och sen får du stå modell 🙂
 3. Det här sa Linda den 30 juli, 2009 klockan 11:36 3

  Snyggt.. cyklisten är min favvo… jag skulle ALDRIG orka upp tidigt för att fota. Därför har jag aldrig soluppgångar på bild. Bara nedgångar…

  Kul att du gillade cyklisten. Egentligen hade jag tänkt slänga alla cyklistbilder. Hade några stycken efter att jag hade lekt med motljusfoto. Men den här fick nåd trots att hon han mer än halvvägs över bilden innan jag tryckte av.
 4. Det här sa Carina den 31 juli, 2009 klockan 6:15 4

  Bilden på stationen är bara så himla läcker, gillar ljuset du lyckats fånga!

  Coolt. Jag var så himla negativ själv när jag kom hem med bilden. Trodde inte alls på den. Men nu är det flera som gillat bilden så jag får väl ge mig 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?