Bildrutor

Sett ur vår synvinkel

Mika och Cia betraktar världen ur alla tänkbara vinklar

Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida. En bild säger mer än tusen ord heter det ju.

This is why!

Skrivet av den 10 mars, 2009 i Cia,New Jersey

nynewjerseybergodalbana

 

Det finns de som åker till New York för att shoppa, uppleva Broadway och mycket annat. Vi åkete till New York mycket för att där finns världens snabbaste och högsta bana King Da Kah. Den här (El Toro) är bara 4 största träbanan men den känns i alla fall kan jag lova.

8 har sagt sitt

Tags: , , , ,

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “This is why!”

 1. Det här sa Carina den 11 mars, 2009 klockan 8:43 1

  Men du, jäklar så högt, inget i hela heeeeela världen skulle få
  mig att åka i en sån…..dödsmaskin!!!!
  Otäckt ser det ut!
  Tycker du näst intill ska ha bragdmedalj som frivilligt
  sätter dig i en sån 🙂

  Hmmm har ju åkt Colossus i Tyskland den är högre… Och så King Da Kah som går från 0-206 kilometer i timmen på 3,5 sekunder 😉 den 139 meter hög (Som ett 45våningshus) … Det var grejer det!
 2. Det här sa Anne den 11 mars, 2009 klockan 10:54 2

  Åker du sådant frivilligt?? Jag blir yr när jag nyser så jag håller mig på backen :).Jag lovar att du inte vill va i min sits idag.Magont är inte altid at leka med. ha det gott

  Frivilligt??? Jag letar ständig större och snabbare, och jag blir åksjuk men inte av bergodalbanor!
  Konstigt jag hade ont i magen när jag vaknade. Men det har gått över nu.
 3. Det här sa Marie den 16 mars, 2009 klockan 17:18 3

  Hejsan! Tack för dina rader alltid trevligt med nya besökare. Ja det ska bli spännande att få den nya kameran jag kan inte vänta nästan. Jag har en massa nya ideer och känner en sprudlande lust till en massa saker. Jag får vänta lite till men sen slår jag till med mitt kamera köp. Nej tack jag skulle inte kliva i en sådan är ju så himla höjdrädd och jag vill bara ha bägge fötterna på jorden. Ha en fin vecka, mvh Marie

  Förstår inte vad det är som gör att ingen tycks vilja åka dessa härliga backar 😉

  Hoppas Nikon 300an kommer motsvara alla dina förväntningar!

 4. Det här sa Maria den 24 mars, 2009 klockan 17:40 4

  Den såg härlig ut 😀

  Äntligen någon som förstår tjusningen
  🙂
 5. Det här sa Linda den 30 mars, 2009 klockan 20:31 5

  Jag skulle vilja åka.. gärna… jag har bara åkt på Gröna Lund och på Liseberg. men jag är en riktig karusellare. Tyvärr är bus för kort ännu. Och maken blir åksjuk… Men om vi kommer i sommar kanske jag kan få nån annan att åka med mig! 😉

  Klart att det finns villiga åkare om vi bara är hemma! Jag blir också åksjuk, men inte av bergodalbanor fast jag åker i alla fall 😉 Så är vi bara hemma så kan vi besöka grönan för första gången på 10 år.
 6. Det här sa C a m i l l a den 8 april, 2009 klockan 8:43 6

  Den där skulle jag inte åka om jag fick en miljon. Seriöst…
  Fy f…n!

  Tss är du inte lite kinkig nu?
  Den sitter ju i alla fall fast i marken 😉

 7. Det här sa Emma den 17 april, 2009 klockan 10:19 7

  Vilken berg och dalbana :O

  Ja den var rätt cool och vacker. Ett mycket bättre fotoobjekt än det maffiga stålbanan som fanns i samma park.
 8. Det här sa Céline den 14 maj, 2009 klockan 19:49 8

  Cool bild! ;D

  Cool bana 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?