Bildrutor

Sett ur vår synvinkel

Mika och Cia betraktar världen ur alla tänkbara vinklar

Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida. En bild säger mer än tusen ord heter det ju.

Frozen heart

Skrivet av den 14 februari, 2009 i Cia,Enköping

frozen_heart

Ja eftersom det är alla hjärtans dag så tänkte jag att jag skulle leta rätt på mitt frusna hjärta som gömmer sig i snön. Borde sätta mig och sortera dubletter bland fotona. Om Ms 18000 var myckat så är mina 25000 inte heller att leka med. Fast han blev klar ganska fort med sina tycker jag. Kanske något jag ska roa mig med idag när M ska fika med S. Fast jag har ju tvättstugan också. Kan man använda tvätten som undanflykt?

3 har sagt sitt

Tags: , , , , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Frozen heart”

 1. Det här sa MySecretWindow.se » Jag är hjärtad. den 15 februari, 2009 klockan 16:36 1

  […] inlägg det har jag väl all rätt att göra? Min kärleksbild till er hittar ni på fotosidan bildrutor […]

 2. Det här sa C a m i l l a den 15 februari, 2009 klockan 16:49 2

  Vilket vackert foto! Hjärtat såg verkligen fruset ut och i behov av att tinas upp.

  Ja för hjärtan ska inte vara frusna egentligen.
  De ska vara varma. Men det här blev förlåtet för att det var så vackert.
  Som vanligt här i världen med andra ord, man kommer långt på skönhet.
 3. Det här sa Annika den 17 februari, 2009 klockan 8:38 3

  Ett gnistrande vackert hjärta du hittat.
  Hjärtan kan vara frusna på utsidan och varma på insidan ;o)

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?