Bildrutor

Sett ur vår synvinkel

Mika och Cia betraktar världen ur alla tänkbara vinklar

Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida. En bild säger mer än tusen ord heter det ju.

Längtan

Skrivet av den 4 februari, 2009 i Chania,Cia,Kreta

Kreta är det troligt att det dyker upp en hel del bilder från. 2008 blev det dock inga trots att vi var där i två veckor. Hettan gjorde helt enkelt att vi knappt orkade röra på oss, än mindre släpa tunga kameraväskor. Inte ens kvällsbilder orkade vi med. Det var ”bara” lata dagar på stranden och vid polen tillsammans med pocketkameran. Men den här bilden från 2007 blir den första jag bjuder på.

Jag behöver semester på varm ort NU!

chaniaevening

2 har sagt sitt

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Längtan”

  1. Det här sa Linda den 5 februari, 2009 klockan 8:27 1

    Åh… längtar!

    PÅ fler bilder från Kreta 😉
    För inte är det väl sommarresan du längtar efter?
  2. Det här sa Linda den 5 februari, 2009 klockan 22:17 2

    Både och.. faktiskt! Men sommarresa blir det nog inte i år… Gula huset kommer nog äta upp hela resbudgeten.. dessutom jobbar maken lite mindre nu och begränsningarna i stämplingsreglerna kommer säkert märkas snart…. Men man vet aldrig.. mitt vad det är får jag tillbaka på skatten.. eller nåt! 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?