Bildrutor

Sett ur vår synvinkel

Mika och Cia betraktar världen ur alla tänkbara vinklar

Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida. En bild säger mer än tusen ord heter det ju.

Ministudio och fotoprylsfunderingar

Skrivet av den 3 februari, 2009 i Funderingar

tentkaffebrusBor man på 45 m² så är det ibland lite knepigt att få till en studio. Faktiskt väldigt knepigt till och med. Men en liten ministudio för småsaker har jag önskat mig länge nu. Faktiskt i fler år men det  har fått vänta. De senaste åren har fotograferingen faktiskt fått stå åt sidan ganska rejält. Men det är det tänkt att det ska bli ändring på nu.

Så ett ljustält står på önskelistan över ”måste ha prylar” självklart tillsammans med vettig belysning. Har en favoritsida för fotohjälpmedel som heter Kaffebrus!? Vem döper en fotoprylsida till kaffebrus? Hur som helst såå har de en himla massa leksaker för fotosugna. En glas skiva att lägga in i tältet skulle också vara bra så klart men dedet tror jag faktiskt inte de levererar. Tror jag måste unna mig det innom en snar framtid även om jag hintade till Mika att det vore en bra födelsedags present. Tänk vad snäll jag är föresten som ger hintar, han har minsann inte get mig den minsta lilla hint om vad han vill ha. Hoppas det blir någon rolig fotopryl han ”behöver” 😉 . Stackarn väntar i och för sig fortfarande på sin julklapp ett Benro stativ som det tycks vara otroliga leveransproblem med. Han ”fick” ju ett i julklapp. Jag har väntat sedan oktober på att det ska komma in.

Vore ju pinsamt om jag fick tältet före Mika får sitt stativ!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ministudio och fotoprylsfunderingar”

  1. Det här sa Bildrutor » Ljustält - Mika & Cia den 23 maj, 2012 klockan 15:55 1

    […] blev vi då med ljustält jag och Mika. Det var på tiden. Fast det ”råkade” bli större än vad som först var […]

  2. boom beach android hack apk,download boom beach hack tool,boom beach gemmes gratuites,boom beach hack tool android,boom beach diamants illimités gratuits,free download boom beach hack tool,Boom Beach Hack ,boom beach ios hack file,hack boom beach av…

    Bildrutor » Ministudio och fotoprylsfunderingar – Mika & Cia

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?