Bildrutor

Sett ur vår synvinkel

Mika och Cia betraktar världen ur alla tänkbara vinklar

Vi tycker båda väldigt mycket om att fota men ger oss inte alltid tid till det, vilket vi båda tycker är trist. Nu tänkte vi sätta lite extra press på oss genom att dedicera en helt egen blogg till våra bilder, både gamla och framtida. En bild säger mer än tusen ord heter det ju.

Vid vattenbrynet

Skrivet av den 29 januari, 2009 i Cia,Gott och blandat

vattenbryn

Filter kan vara intressanta. I och för sig har jag själv bara ägt en typ av filter nämligen polariseringsfilter, som jag hade satt på för att skydda linsen. Det gjorde det lite knepigt att fota vatten. för det har en tendens att ”försvinna” när det är helt stilla.

Ingen har tyckt till än

Tags: , , , , , , ,

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?